UUDISED

Fotod Kalju Terasmaa muusikuteest

1. veebr. 2016

Kalju Terasmaa, Elva 1959Eesti levimuusika näituse koostamise ja selle tarvis kultuuripärandi kogumisega on Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum saanud rikkamaks oluliste fotode poolest, mis kajastavad Kalju Terasmaa muusikuteed.

Kalju enda juures kodus välja valitud fotod tähistavad kõige olulisemaid hetki tema pikal muusikuteel, alates lapsepõlvest ja lõpetades paari aasta tagustega. Tänu tema fenomenaalsele mälule said fotod juurde ka selgitused ja kuupäevad. Lisaks esinemistele ja teistele pillimeestele on fotodel ka ajaloolisi ning humoorilisi ülesvõtteid, alates kalalkäikudest kuni heinateoni Kalju uue Moskvitšiga. Fotod leiavad koha nii 2018. aasta märtsis avataval levimuusika näitusel kui ka meie muuseumi arhiivis.

Kas tunnete fotol ära legendaarsed muusikud, kes Kalju Terasmaa ja tema naisega koos Elva järve ääres suve naudivad?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Värsked uudised

Uudiste arhiiv

Kontakt

Projektijuht

Risto Lehiste

+372 523 9424
risto.lehiste(at)ajaloomuuseum.ee

SA Eesti Ajaloomuuseum

Pirita tee 56, 10127 Tallinn
post(at)ajaloomuuseum.ee

Kirjuta meile

© 2018 Eesti Muusika Kuulsuste Koda
Facebook Youtube Instagram