UUDISED

Friday Fever + Maryn E. Coote!

18. jaan. 2019

Eesti Muusika Kuulsuste Koda kutsub diskole – teie ees on legendaarsed diskorid ja Maryn E. Coote, kes esitleb oma uut vinüülplaati. Peopaigaks on Maarjamäe loss.

Avapaugu annab Maryn E. Coote, kes esitleb uut vinüülplaati „Welcome to My World“ (plaadifirma PPU). Jätkavad legendaarsed plaadikeerutajad Riho Baumann, Raivo Raidam, Einar Kapp, Arno Kukk, Sass Nixon ja teised. Keskööl algab vinge videodisko!

Algselt lihtsalt muusika kuulamise õhtutest välja kujunenud diskod said teadaolevalt alguse 1972. aastal Tartus TRÜ klubis. 45 aasta jooksul on kujundatud Eesti rahva muusikamaitset, smugeldatud sisse keelatud lääne muusikat, mõjutatud ka Eesti bändide muusikalist arengut ning antud inimestele võimalus end vabaks lasta ja nõrkemiseni tantsida. Just selline saabki olema Friday Fever diskoõhtu Maarjamäe lossis.

 

Piletid eelmüügist 10 eurot.

Kohapeal 15 eurot.

Avatud puhvet „Carmen“.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Värsked uudised

Uudiste arhiiv

Kontakt

Projektijuht

Risto Lehiste

+372 523 9424
risto.lehiste(at)ajaloomuuseum.ee

SA Eesti Ajaloomuuseum

Pirita tee 56, 10127 Tallinn
post(at)ajaloomuuseum.ee

Kirjuta meile

© 2018 Eesti Muusika Kuulsuste Koda
Facebook Youtube Instagram