UUDISED

Kohtumisõhtu: Kukerpillid

29. aug. 2019

25. septembril kell 19.00 on Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtul külas ansambel Kukerpillid ehk Toomas Kõrvits, Ike Volkov, Arne Haasma ja Heiki Vahar. Vestlust juhib Sten Teppan.

Vaevalt, et Kukerpillid 1972. aasta 1. aprillil Ervin Abeli telesaates esimest korda esinedes arvata oskasid, mis edasi saama hakkab. Kui paljud teised Eesti bändid tunglesid raskema roki radadel, kuulasid Black Sabbathit, YES-i ja mõtlesid, kuidas veel autentsemalt Led Zeppelini käike maha mängida, siis Kukrid jäid truuks kantrile. 47 aastat hiljem elab ansambel endiselt särtsakat lavaelu. Millest selline visadus, järjepidevus, mis sellel pikal teekonnal on juhtunud ja kas kantri alati jääb – nendele küsimustele annavad vastuse Tom, Ike, Arne ja Heiki isiklikult!

Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtud toovad publikuni Eesti levimuusika legendaarsemad tegelased, kelle kes on mõjutanud Eesti popmuusika ajalugu. Igal kohtumisel saab otsestest allikatest kuulda, kuidas on sündinud legendid, laulud, ansamblid, tähed meie muusikataevas ja mis tegelikult Eesti popmuusika tagatubades toimus.

Kohtumisõhtute eesmärgiks on Eesti Muusika Kuulsuste Koja idee tutvustamine ja meie levimuusika ajaloo kogumine ning jäädvustamine. Lisainfot Kuulsuste Koja ning levimuusika kultuurpärandi kogumise kohta leiab www.kuulsustekoda.ee ning www.facebook.com/kuulsustekoda.

Piiratud hulk pileteid hinnaga 15 € ja 10 € on müügil Piletilevis, Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumis ja Eesti Ajaloomuuseumis.

NB! Pilet kehtib kohtumisõhtu toimumise päeval pääsmena Eesti levimuusika ajaloo näitusele „Vabaduse kõla!“ (avatud Maarjamäe lossi tallihoones kell 10-18). Tule vaata Eesti ajaloo kõige staariderohkemat näitust!

Kohtumisõhtut toetavad Eesti Kultuurkapital ja Otsakool.
Õhtut salvestab Eesti Rahvusringhääling.

Lisainfo:
Risto Lehiste
Eesti Muusika Kuulsuste Koda
risto.lehiste@ajaloomuuseum.ee

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Värsked uudised

Uudiste arhiiv

Kontakt

Projektijuht

Risto Lehiste

+372 523 9424
risto.lehiste(at)ajaloomuuseum.ee

SA Eesti Ajaloomuuseum

Pirita tee 56, 10127 Tallinn
post(at)ajaloomuuseum.ee

Kirjuta meile

© 2018 Eesti Muusika Kuulsuste Koda
Facebook Youtube Instagram